Monday, July 3, 2017

ဒညင္းသီး မေနႏိုင္လို႔ စားေတာ့မယ္ဆိုရင္ ဒါေတြသိထားသင့္တယ္



နာနတ္သီးနဲ့ ျပဳတ္တဲ့ ဒညင္းသီးျပဳတ္ ...
နာနတ္သီးအခ်ဳိ အခ်ဥ္ ေတြက ဒညင္းသီးအရသာကုိပုိမုိေကာင္းေစျပီး ေဘးထြက္ဆုိးက်ဳိးကုိလည္း သက္သာေစပါတယ္ ...

ထန္းညွက္နဲနဲ ထဲ့ျပဳတ္ပုိေကာင္းပါတယ္
ဒညင္းသီးကုိ တခါတရံမွ စားေပမယ့္ ဒီလုိမ်ဳိး ျပဳတ္စားျဖစ္ပါတယ္ ....
#Ericmoon ကေတာ့ နာနတ္သီးကို လႊင့္ပလိုက္ပါတယ္တဲ့။

ထပ္ဆင့္ အၾကံျပဳခ်က္ £စိတ္မဆိုး ဆႏြင္းလံုး
#Loyal Heart
တညင္းသီးစားပီးရင္ သခြားသီးကိုႏိုင္ေအာင္စား မနံဘူး

#Htike Ko Ko
တညင္းသီးစားၿပီး ေရွက္ရြက္စားပါ။ ေရွာက္႐ြက္ကေက်ာက္ကပ္အတြက္ပါ။

#Hein Zayyar Min Myat
 ဆားနဲ႔ျပဳတ္ တာေတာ့ အေကာင္းဆံုးပါ ဒညင္းသီး အဆိပ္က ဆားရည္ ထဲမွာ ေပ်ာ္ဝင္ တာ သိပၸံနည္းက်
စမ္းသပ္ ထား တာ ပါ
ခ္ခ္  ဆားနဲ႔ ၂ေရျပဳတ္ ၿပီး
ေရသြန္ ၿပီးမွ နာနတ္သီးနဲ႔ ျပန္ျပဳတ္ 😛??😛??

#Shan Ma Lay ဒညင္းသီးစားျပီးမာလကာရႊက္ဝါးစားျပီးပလုတ္က်င္းမနံေတာ့ဘူး။

#Khat Chaw Chaw
 ဒညင္းသီးစားျပီး

#Lu Lu
 နာနတ္သီးဝယ္ထားျပီးျပီ
ဓညင္းသီးလဲအဆင္သင့္။
ေက်ာက္ကပ္မထိေအာင္
ေရမ်ားမ်ားေသာက္ရမယ္တဲ႔

#Ericmoon moon
 ဟုတ္ကဲ့ အဲ့ဒါေတာ့ အမွနိဆုံးဘဲ လမင္းေတာ့ သံပုရာရည္ မ်ားမ်ားေသာက္တယ္
ထ်န္းညက္တစ္လုံးေလာက္စားရင္
ပါးစပ္မနံဘူးလက္ေတြ႔

Credit

No comments:

Post a Comment